گریۀ نوزادان به چه شکل است؟

گریۀ نوزاد گویاترین راه ایجاد رابطه با دیگران است. نوزاد با گریه‌کردن ناراحتی ­اش را بیان می­کند و به‌این‌ترتیب توجه شما را به خودش جلب می­کند. شدت گریۀ نوزاد معمولاً تا سه‌ماهگی افزایش می­یابد، ولی پس از آن روند گریه رو به کاهش می­گذارد.

هر گریه‌ای متمایز از سایر گریه‌ها است و در‌واقع نوزاد با هر نوع گریه، از شما درخواستِ متفاوتی دارد. داشتن رابطۀ مفید و مناسب با نوزاد این امکان را فراهم می­کند که پدر و مادر نوع گریۀ او را تشخیص دهند.

  • گریه برای گرسنگی: این گریه به فریاد‌زدن کودک منجر می‌شود. همچنین، ممکن است کودک سر خود را بچرخاند و با دهانش صدای «نهه» ایجاد کند.
  • گریه به‌خاطر درد: وقتی کودک شما به‌صورت یکنواخت، بلند و ثابت گریه می‌کند و یا صدای «ایره» از او شنیدید، بدانید که او درد دارد و سریع‌‌تر این موضوع را متوجه شوید تا او آسیب نبیند.
  • گریۀ بی‌خوابی: هر وقت کودک شما چشم و گوش‌های خود را مالش داد، خمیازه کشید یا صدای «اوه» از او شنیدید، بدانید که او خوابش می‌آید.
  • گریه به‌خاطر ناراحتی: وقتی کودک شما جای خودش را کثیف کرده باشد، معمولاً گریه‌اش آزاردهنده است. همچنین، ممکن است که مدام تکان‌تکان بخورد و یا صدای «هه» از او بشنوید، پس حتماً حواستان به این موضوع باشد و سریع جای او را عوض کنید.
  • گریه به‌خاطر دندان‌درآوردن: اگر دیدید که گریه‌های کودک شما به‌صورت بی‌قرارانه است و کودک شما بین چهار تا هفت‌ماهگی است، ممکن است که کودک شما دندان درآورده باشد. برای مطمئن‌شدن از این موضوع، لثۀ کودک خود را با انگشت لمس کنید.
  • گریه برای بغل شدن: وقتی کودکتان به‌طور مداوم، 5 تا 6 ثانیه گریه می‌کند و بعد 20 ثانیه مکث می‌کند؛ بدانید که کودک می‌خواهد شما او را از زمین بردارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *